Lubų šviestuvai

Tinkamas ir puikiai apgalvotas apšvietimo sprendimas – vienas svarbiausių bet kurios darbo erdvės elementų. Geras ir funkcionalus apšvietimas ne tik sudaro puikų pirmą įspūdį biuro svečiams, bet ir didina atliekamo darbo efektyvumą bei produktyvumą. Norėdami pasinaudoti gero apšvietimo teikiamais privalumais, peržiūrėkite AJ Produktai siūlomus apšvietimo produktus ir sprendimus. Mūsų parduodamus produktus galima naudoti biuro erdvėse: priimamuosiuose, registratūrose, valgomuosiuose, poilsio zonose ir bendrose erdvėse. Žemiau esančiame tekste trumpai apžvelgsime kelis mūsų asortimente esančius apšvietimo produktus.

Pakabinamas šviestuvas Ellipse

Modernus lubų šviestuvas Ellipse – stilingas bet kurio biuro interjero priedas. Lempa pagaminta iš metalo, elipsės formos gobtuvas papuoštas varinėmis detalėmis, kurios jai suteikia šiuolaikiškumo. Lempa kabinama ant lubų kablio. Komplektuojama su medžiaginiu baltos spalvos laidu. Ši lempa idealiai tinka tokioms erdvėms, kaip poilsio kambariai, registratūros, priimamieji ir pan.

Lubų šviestuvas Svedala

Viena ar dvi šios lempos gali sukurti švelnų darbo erdvės apšvietimo sprendimą. Pilkas, medžiaginis stilingos Svedala lempos gobtuvas – cilindro formos, jis papuoštas šukuoto plieno detalėmis. Šių medžiagų derinys tinka daugumai interjerų. Lempa komplektuojama su vieno metro ilgio laidu.

Pakabinamas šviestuvas Diablo

Diablo – retro stiliaus dizaino lubų šviestuvas. Šis šviestuvas erdvei suteiks lengvumo ir elegancijos. Lempos gobtuvas pagamintas iš metalo. Unikalus lempos dizainas sudarytas iš kelių sluoksnių, kurie sukuria išskirtinį šviesos srautą. Šviestuvas komplektuojamas su lempute. Norėdami susipažinti su šio produkto specifikacija – spustelkite ant gaminio nuotraukos.

Elba lubų šviestuvas

Ieškote stilingo, išskirtinių spalvų dizaino šviestuvo? Apžiūrėkite madingą, pakabinamą šviestuvą Elba. Modernus ir elegantiškas lempos dizainos tinka daugumoje aplinkų. Sferinės formos gobtuvas ir tvirtinimo prie lubų dangtelis - pagaminti iš metalo. Šviestuvas komplektuojamas su skaidriu laidu bei įžemintu jungikliu. Be biuro apšvietimo produktų, mūsų asortimente rasite ir stilingus – bet kurio biuro funkcionalumą didinančius biuro baldus bei biuro priedus ir įrangą.

Atkreipkite dėmesį į šias produktų kategorijas

Pastatomos pertvarosBiuro stelažai