Staliniai šviestuvai

Biuro interjero dizainas

Aktyvus biuras: darbas ten, kur Jūsų mintys, o ne darbo stalas

Skaityti daugiau

Staliniai šviestuvai

Visi puikiai žinome, koks svarbus yra tinkamas darbo vietos apšvietimas. Jis tiesiogiai įtakoja mūsų produktyvumą ir gerą savijautą. Kaip žinia, labiausiai rekomenduojama naudoti kuo daugiau natūralios šviesos, bet tai nėra taip paprastai įgyvendinama, ypač tamsiuoju metų laikotarpiu. Optimalius apšvietimo sprendimus padeda sukurti papildomi šviesos šaltiniai – pakabinami lubų šviestuvai, pastatomi šviestuvai – toršerai ir žinoma stalo šviestuvai. Staliniai šviestuvai, tai priemonė, kuri leidžiai lengvai ir greitai nustatyti pageidaujamą šviesos intensyvumą ir reikalinga kryptimi nukreipti šviesos srautą. Žemiau esančiame tekste apžvelgsime kelis AJ Produktai parduodamas stalines lempas.

Stalinės lempos Diablo ir Picasso

Tai labai stilingi, unikalaus ir šiuolaikiško dizaino staliniai šviestuvai, kurie ne tik suteiks optimalų apšvietimo sprendimą, net ir papuoš bet kurį darbo vietos ar namų patalpos interjerą. Iškirtinio dizaino lempų gobtuvai sukuria nestandartinį apšvietimo sprendimą. Šviesa sklinda švelniai, bet koncentruotai. Metalinis korpusas užtikrina stalinio šviestuvo ilgaamžiškumą. Lempą savo interjerui pritaikysite pasirinkdami pageidaujamos spalvos modelį.

Pastatomi šviestuvai

AJ Produktai prekių asortimente rasite ir didelį toršerų pasirinkimą. Šie daržnai nepastebimi interjero elementai sukuria optimalų erdvės apšvietimo sprendimą. Galima rinktis pastatomų lempų modelius su dimeriais, kurie suteikia galimybę reguliuoti šviesos intensyvumą. Tai ypatingai naudinga funkcija, kuri suteikia galimybę apšvietimą pritaikyti individualiems – momentiniams poreikiams.

Biuro priedai ir įranga

Be pastatomų šviestuvų, stalinių šviestuvų ir pakabinamų šviestuvų, siūlome įsigyti ir kitus būtiniausius biuro priedus ir įrangą. Naršykite AJ Produktai kategorijas - sukurkite tokią darbo vietą, apie kurią svajojote. Nepamirškite pasidomėti AJ Produktai biuro baldais, tokiais kaip biuro kėdės, biuro stalai, biuro spintos ir t.t.

Atkreipkite dėmesį į šias produktų kategorijas

BiurasBiuro kėdėsDarbo stalo priedai ir aksesuarai