Stalo pertvaros

Biuro interjero dizainas

Aktyvus biuras: darbas ten, kur Jūsų mintys, o ne darbo stalas

Skaityti daugiau

Stalo pertvaros – darbo vietos funkcionalumui padidinti

Šiuolaikinėje biurų aplinkoje dar niekada nebuvo taip svarbu, kad darbo vietos būtų stilingos, funkcionalios ir lengvai pritaikomos. AJ Produktai stalo pertvaros – tai universalus sprendimas, padedantis sukurti individualizuotas darbo vietas, atitinkančias besikeičiančius šiuolaikinių darbuotojų poreikius.

Stalo pertvaros ir jų privalumai

Stalo pertvaros turi daug privalumų – nuo vizualinio biuro patrauklumo didinimo iki bendros darbo aplinkos gerinimo.

Suteikia vizualinį privatumą, kad būtų galima susikaupti ir išlaikyti konfidencialumą;

Sumažina klausos trikdžius, kad padidėtų produktyvumas;

Sudaromos sąlygos lanksčiai išdėstyti biuro patalpas, kurios gali keistis kartu su Jūsų komandos poreikiais.

Pertvaros ant stalo – individualūs sprendimai kiekvienai darbo vietai

Mūsų stalo pertvaros, yra greitas ir veiksmingas būdas padalyti atviro plano darbo vietas, nenaudojant nuolatinių įrenginių. Pertvaros ant stalo yra įvairių dydžių ir pagamintos iš medžiagų, kurios ne tik padidina privatumą, bet ir padeda pagerinti akustiką biuro erdvėje (akustinės pertvaros). Akustinės pertvaros idealiai tinka triukšmui mažinti judrioje biuro aplinkoje, taip pat jos palengvina susikaupimą ir produktyvumą. Triukšmą biure galima mažinti ir su akustinėmis plokštėmis. Biuro pertvaros ant stalo gali būti naudojamos ne tik atskiriems biuro stalams, bet ir atskiroms atviro plano biuro zonoms sukurti – nuo susitikimų kampelių iki tyliųjų zonų.

Biuro pertvaros ant stalo: kaip pasirinkti?

Renkantis stalo pertvaras, reikia atsižvelgti į konkrečius darbo vietos poreikius, įskaitant reikalingą privatumo lygį, akustines problemas ir estetinius biuro dizaino pageidavimus. Nesvarbu, ar ieškote biuro pertvaros erdvei atskirti, ar akustinės pertvaros garsui valdyti, mūsų asortimente rasite sprendimus, kurie suderina funkcionalumą ir stilių.

Darbo vietų pertvarkymas su AJ Produktai

Su AJ Produktai stalo pertvaromis paversti biurą įvairiapusiška ir produktyvia aplinka dar niekada nebuvo taip paprasta. Apžvelkite mūsų internetinės parduotuvės www.ajproduktai.lt biuro baldų asortimentą ir atraskite tobulas, Jūsų poreikius atitinkančias stalo pertvaras, suteikiančias Jūsų darbo vietai ir funkcionalumo, ir estetinio patrauklumo.