Dirbtiniai augalai

Sukurkite gyvesnę ir šviežesnę biuro laukiamojo, registratūros, priimamojo ar kitos darbo erdvės atmosferą naudodami labai tikroviškai atrodančius dirbtinius augalus. Dekoratyviniai augalai – paprastas ir nebrangus būdas padidinti aplinkos jaukumą ir ją prašviesinti. Be to, kad dirbtiniai augalai nereikalauja jokios priežiūros, jie yra ir bekvapiai bei hipoalergiški, todėl idealiai tinka darbo ir viešosioms erdvėms. Maža to, dirbtiniai augalai neblunka, todėl išlaiko originalias spalvas ilgus metus. Beje, ar žinote, kad dirbtiniai augalai didina darbuotojų produktyvumą? Tyrimais įrodyta, kad vidaus ar lauko erdvėse esantys tiek tikri, tiek dirbtiniai augalai didina bendrą komforto lygį, skatina kūrybiškumą bei mažina stresą.

Laukiamojo baldai

Dekoratyviniai augalai laukiamojo ar priimamojo erdvei suteiks jaukumo, tačiau būtinas ir erdvės funkcionalumas. Jį galima pasiekti naudojant tik maksimaliai patogius ir stilingus laukiamojo baldus. AJ Produktai asortimente rasite didelį laukiamojo fotelių, laukiamojo sofų bei kavos staliukų pasirinkimą. Stilingi, tvirti ir patvarūs baldai leis įrengti ypatingai funkcionalią erdvę, kuri bus ne tik jauki, bet ir sukurs teigiamą pirmąjį įspūdį biuro lankytojams.

Stovai žurnalams ir lankstinukams

Kieviename priimamajame turi būti patpogūs naudoti, talpūs ir stilingi stovai literatūrai. Juose galima pozicionuoti naujausius laikraščius, įdomius žurnalus bei spausdintą medžiagą apie įmonės produkciją bei veiklą. Mes siūlome įsigyti pastatomus, mobilius bei ant sienos montuojamus žurnalų stovus – Jūs tikrai rasite tokį literatūros stovą, kuris aititiks Jūsų individualius poreikus. Priimamojo baldų kategorijoje yra batų priežiūros produktai, informacinės skelbimų lentos, kilimai laukiamiesiems ir kiti funkcionalios erdvės įrengimui būtini produktai. Naršykite produktų kategorijas ir susipažinkite su Jus dominančių prekių specifikacijomis. Kilus klausimams – kreipkitės į mūsų pardavimų skyriaus specialistus.