Išverčiami konteineriai

Beslag Design projektas - smulkios, tačiau esminę įtaką darančios detalės

Pasisemkite įkvėpimo

Išverčiami konteineriai

AJ Produktai asortimente yra didelis atliekų rūšiavimo ir tranpsortavimo priemonių, įrankių bei priedų pasirinkimas. Pas mus rasite išverčiamus konteinerius, atliekų vežimėlius ir kitas atliekų tvarkymą palengvinančias priemones. Parduodami išsiverčiantys konteineriai yra skirtingos talpos, skirtingo dydžio bei skirtingų formų, jie pritaikyti intensyviam naudojimui šakiniu krautuvu. Žemiau esančiame tekste pateikiame daugiau informacijos apie išverčiamų konteinerių tipus, funkcijas ir priedus.

Automatiškai išsiverčiantys konteineriai

Mūsų parduodami automatiškai išverčiami konteinriai pagaminti iš milteliniu būdu dažyto, ypatingai tvirto lakštinio plieno. Konteinerio išvertimo mechanizmas yra aktyvuojamas, kuomet priekinė konteinerio dalis susisliečia su didesniu konteineriu užspaudžiant mechanizmo plokštelę. Siūlomi išsiverčiantys konteineriai yra pritaikyti skirtingoms atliekoms, pavyzdžiui metalo laužui, žvyrui, cementui, medienai ir buitinėms atliekoms. Siekdami maksimaliai optimizuoti atliekų rūšiavimo procesus, siūlome įsigyti skirtingų spalvų išverčiamus konteinerius – rudus, geltonus, žalius, pilkus, raudonus, baltus bei juodus. Papildomai galima įsigyti automatiškai išverčiamam konteineriui skirtą aukštą dangtį, kuris dar labiau padidina konteinerio vidinį tūrį. Vienoje dangčio pusėje sumontuotos dvi durelės su rankenomis atliekų įmetimui, o kitoje pusėje – vienas didelis dangtis patogiam konteinerio ištuštinimui. Spustelkite ant Jus dominančio produkto nuotraukos – sužinokite jo specifikaciją.

Konteineriai su atsidarančiu dugnu

Šio konteinerio kosntrukcija maksimaliai pagreitina ir palengvina konteinerio ištuštinimo procesą. Visas konteinerio dugnas atsidaro, todėl turinys greitai ir be kliučių pašalinamas iš konstrukcijos. Konteinerio turiniui pasišalinus iš konstrukcijos - dugnas užsidaro automatiškai. Siūlome įsigyti naudojimui su šakiniu krautuvu pritaikytus konteinerius atidaromu dugnu. Šiuos konteinerius galima sudėti vieną ant kito.

Mobilus išverčiamas konteineris

Mobilus išsiverčiantis konteineris yra pritaikytas grūdų, pašarų ir kitų sunkiu krovinių transprtavimui. Šis produktas gaminamas iš intensyviam naudojimui pritaikyto lakštinio plieno konstrukcijos su sustiprintais kraštais. Konteineris tinka tiek standartiniam, tiek pramoniniam naudojimui. Optimalų mobilaus išverčiamo konteinerio valdymą užtikrina konstukcijos priekyje sumontuoti fiksuotos padėties ratukai ir konstrukcijos gale sumontuotas individualiai judantis ratukas. Mobilų konteinerį galima transportuoti rankiniu būdu arba naudojant krautuvą. Norėdami sužinoti daugiau apie išsiverčiančius konteinerius – susisiekite su mūsų pardavimų skyriumi. Be išverčiamų konteinerių, mūsų siūlomų produktų asortimente rasite ir daugiau aplinkos apsaugai skirtų produktų, tokių, kaip šiukšlių konteineriai, rūšiavimo šiukšliadėžės ir stovai šiukšlių maišams.

Atkreipkite dėmesį į šias produktų kategorijas

Sandėlio stelažaiDarbastaliaiTransportavimo vežimėliaiĮrankių spintos