Akustinės sieninės plokštės

Biuro interjero dizainas

Aktyvus biuras: darbas ten, kur Jūsų mintys, o ne darbo stalas

Skaityti daugiau

Akustinės sieninės plokštės – patikimas sprendimas siekiant slopinti triukšmą erdvėse

Akustinės plokštės – tai specializuotos plokštės, skirtos pagerinti patalpos akustines savybes. Akustinės plokštės sienoms naudojamos įvairiose vietose: gyvenamuosiuose namuose, biuruose, įrašų studijose bei kitose erdvėse, kuriose reikia slopinti triukšmą. Pagrindinė akustinių sieninių plokščių funkcija – sugerti ir sumažinti garso atspindžius erdvėje. Akustinės sienų plokštės padeda sumažinti aidą, vibraciją ir bendrą triukšmo lygį, todėl sukuriama malonesnė ir funkcionalesnė aplinka. Kontroliuodamos patalpos akustiką, akustinės plokštės gali pagerinti kalbos suprantamumą, padidinti muzikos aiškumą ir sukurti patogesnę bei produktyvesnę darbo vietą. Be akustinių privalumų, akustinės plokštės taip pat gali prisidėti prie bendros patalpos šilumos izoliacijos, padėdamos palaikyti komfortišką temperatūrą ir sumažinti energijos sąnaudas.

Akustinės plokštės sienoms: kaip pasirinkti tinkamas?

Akustinės plokštės sienoms gali būti skirtingų dizainų, dydžių, formų bei pagamintos iš įvairių medžiagų, tokių kaip PET medžiagos veltinis, perdirbtas PET plastikas ir kt. Rinkitės individualius stilistinius ir akustinius reikalavimus atitinkančias akustines plokštes, kad sukurtumėte ne tik funkcionalią, bet ir estetiškai patrauklią erdvę. AJ Produktai siūlo akustines plokštes sienoms, kurias galima lengvai derinti su kitomis skirtingo dizaino akustinėmis plokštėmis bei taip sukurti kūrybišką raštą ir dar tylesnę darbo aplinką. Mūsų asortimente esančių akustinių sieninių plokščių montavimas yra gana paprastas ir jį lengvai gali atlikti kiekvienas.

AJ Produktai akustinės plokštės, lengvai priderinamos bet kurioje erdvėje

Akustinės sienų plokštės yra universalus ir veiksmingas sprendimas, padedantis pagerinti erdvės akustiką bei sukurti malonesnę ir funkcionalesnę darbo ir laisvalaikio aplinką. Ieškantiems kokybiškų, stilingų bei funkcionalių akustinių plokščių, siūlome apsilankyti AJ Produktai internetinėje parduotuvėje www.ajproduktai.lt, kurioje atrasite platų ir nuolat atnaujinamą gaminių asortimentą. Didelė akustinių plokščių sienoms įvairovė suteiks galimybę atrasti geriausiai individualius poreikius atitinkančius bei prie esamos erdvės stilistikos derančius interjero elementus.