Parko suoliukai

AJ Produktai siūlo įsigyti ne tik produktus biurams, dirbtuvėms, sandėliams ir pramonei. Mūsų asortimente yra sodams, parkams, terasoms ir mokyklų kiemams skirti produktai. Siūlomi baldai yra skirti patogių, jaukių ir funkcionalių lauko erdvių sukūrimui. Didelis parko suoliukų pasirinkimas leidžia sukurti ilgaamžį ir stilingą sprendimą viešosioms lauko erdvėms. Naudojant mūsų parduodamus suoliukus, galima įrengti lauko erdves, kurios idealiai tiks poilsiui, pietums, kavos pertraukėlėms ir panašiai. Žemiau esančiame tekste pateikiame daugiau informacijos apie parkų suoliukus ir iškylų baldus.

Suolai parkams

Siūlome įsigyti medinius suolus lauko erdvėms. Jeigu Jūs ieškote kalsikinių ir patvarių lauko baldų, mūsų siūlomi stilingi modeliai – puikus pasirinkimas. Šie suoliukai idealiai tinka parkams, mokyklų kiemams, universitetų kiemams ir pan. Norėdami erdvei suteiki elegancijos, rinkitės modernaus dizaino parko suolus. Galima rinktis suolų modelius be nugaros atlošų. AJ Produktai asortimente yra iš natūralios medienos ir iš medienos imitacijos medžiagų pagaminti parko suolai, kurie yra pritaikyti bet kokiam orui. Naršykite Jus dominančių produktų kategorijas – raskite tai, ko reikia būtent Jums.

Iškylų suolai

Vienas iš naujausių siūlomų iškylų stalų – iš Šiaurinės pušies medienos pagamintas, patvarus, klasikinio ir modernaus dizaino modelis. Jo gamybai buvo naudojama tik FSC sertifikuota mediena, kuri yra išgaunama laikantis griežčiausių aplinkosaugos reikalavimų. Iškylų suolas – idealus sprendimas tiems, kas ieško visko-viename varianto. Baldas gali būti naudojamas bet kurioje lauko erdvėje – miesto parke, lauko kavinėse, mokyklų kiemuose ir pan. Prieš užsisakydami – pasidomėkite mūsų siūlomų iškylos suolų specifikacijomis.

Iškylų baldų komplektai

AJ Produktai asortimente yra ir lauko renginiams pritaikyti - iškylų baldų komplektai. Šiuos komplektus sudaro naudojimui lauko sąlygomis pritaikyti lauko stalai ir lauko kėdės. Šių baldų rėmai – sudedami, todėl sandėliuojami jie užima labai mažai vietos. Jie idealiai tinka festivaliams, vakarėliams, vasaros poilsio zonoms ir pan. Susisiekite su pardavimų skyriaus specialistais, kurie padės Jums išsirinkti individualius poreikius atitinkančius baldus. Mūsų prekių asortimente rasite didelį lauko baldų ir lauko priedų pasirinkimą. Mes siūlome ne tik parko suolus ar iškylų baldus. Pas mus galite įsigyti ir lauko skėčius, pavėsines ir t.t. Sukurkite funkcionalią ir patogią lauko erdvę!